Wings van Aprilynne Pike

De vijftienjarige Laurel heeft altijd al op het platteland gewoond samen met haar ouders. Wanneer ze verhuizen naar de grote stad, zodat Laurel naar de middelbare school kan gaan, moet ze erg wennen. Hoewel het goed gaat op school en ze vrienden wordt met een knappe jongen genaamd David, mist ze haar oude huis enorm. Laurel merkt op een dag dat ze letterlijk vleugels krijgt en durft haar ouders hierover niet in vertrouwen te nemen. Ze verteld het aan David en samen met hem gaat ze op zoek naar haar afkomst. Zal Laurel er achter komen waar ze vandaan komt?

Aprilynne Pike heeft een fijn verhaal neergezet die je een magische wereld in trekt over een normaal tienermeisje die vleugels krijgt. Haar schrijfstijl is fijn en zorgt ervoor dat je wilt blijven lezen.

Laurel is een normaal uitziend meisje, maar alles veranderd als ze uit het niets vleugels krijgt. De zoektocht naar haar afkomst zorg voor een verrassende wending in het verhaal. David is een behulpzame en vriendelijke jongen die Laurel graag helpt. De personages en omgeving worden goed beschreven, hierdoor krijg je een goede indruk waar het zich afspeelt.
De hoofdstuknummers zijn voorzien van een mooie illustratie die ook echt bij het verhaal passen.

Ik ben heel benieuwd hoe het verhaal van Laurel en David verder gaat en kijk dan ook uit naar het volgende deel in deze serie.

Ik wil Dutch Venture Publishing bedanken voor dit recensie-exemplaar.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *