Smoky Darling (Darling serie deel 1) van S.J. Tilly

Elouise

Op mijn zevende was ik smoorverliefd op Beckett en op mijn vijftiende brak hij mijn hart. Toen ik achttien werd beloofde ik mezelf om hem te vergeten. Dit lukte me tien jaar en nu is hij terug. Hier in Darling Lake. Ik weet niet goed of ik toe moet geven aan de verleiding of dat ik keihard de andere kant uit moet vluchten.

Beckett

Toen ze een klein meisje was, was ze al gek op me. Ze was het kleine zusje van mijn beste vriend en ik zag haar alleen maar op die manier. En als ik haar al interessant had gevonden was het leefijdsverschil tussen ons simpelweg te groot. Maar nu ben ik terug, thuis, waar zij ook is. Ze is al lang niet meer het meisje dat vroeger verliefd op me was. Toen hadden we geen schijn van kans, maar nu is niets wat me tegen kan houden om haar voor me te winnen. Gaat me dit ook lukken of zijn mijn kansen verkeken?

S.J. Tilly heeft een heerlijk age gap romance verhaal geschreven dat je laat smullen. De verhaallijnen van beide personages worden mooi vorm gegeven en er zit niet alleen liefdevolle momenten in, maar ook een spannende twistlijn die ik eigenlijk niet in het verhaal had verwacht. S.J. Tilly heeft me door haar manier van schrijven weten te betoveren en me laten verlangen naar meer van Elouise en Beckett.

Elouise is al jong meisje verliefd op de beste vriend van haar broer en hoewel ze weet dat het niets kan worden door hun leeftijdsverschil kan ze niks aan haar gevoelens doen. Op haar vijftiende breekt hij haar hart en op haar achttiende beloofd ze zichzelf om hem te vergeten want het wordt toch niks hij zal haar als niets anders zien dan het kleine zusje van. Ze is een jonge vrouw geworden die graag andere helpt en zichzelf misschien daardoor een beetje aan de kant zet. Beckett weet dat Elouise al vanaf kleins af aan gek op hem was, maar hij heeft er nooit iets mee gedaan omdat hij het leefdtijdsverschil tussen hun te groot vind. Hij keert terug naar zijn woonplaats, waar ook Elouise is en nu is niets wat hem nog tegen kan houden om voor haar te gaan. Ze zijn beide veranderd en hebben het nodige meegemaakt wat ze heeft gevormd, maar toch is hun band ontzettend sterk en al snel weer als vanouds. Ze groeien dichter naar elkaar toe, maar maken ook persoonlijk veel stappen. Het verhaal bevat ook een twistlijn die ik niet had verwacht bij het boek, maar die het toch spannend weet te maken. Het verhaal is steamy maar ook zo ontzettend liefdevol en gewoon puur genieten.

Dit was mijn eerste ervaringen met de boeken van S.J. Tilly, maar zeker niet mijn laatste want wat kan zij heerlijk schrijven. Ik kijk uit naar het volgende boek en ook zeker naar het tweede deel in deze reeks.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *