Over mij

Wie ben ik?

Ik ben Naomi en ik lees al zolang ik me kan herinneren. Voorheen las ik alleen Fantasy boeken, maar inmiddels ben ik mijn hart meer verloren aan Feelgood, Romans en New Adult. Naast deze genres vind ik het ook heel erg leuk om boeken van eigen bodem te promoten, vooral omdat die vaak ondergesneeuwd worden door de grote buitenlandse namen en dus niet de vaak verdiende aandacht krijgen. Naast het lezen van boeken vind ik het ook leuk om erover te praten en ze te recenseren. In 2018 ben ik begonnen om deze liefde te delen op Instagram en nu is daar deze blog bijgekomen.

Waar komt de naam vandaan?

De naam proudbookjunkie is eigenlijk per toeval ontstaan, maar past perfect bij me aangezien ik een trotse boekenverslaafde ben. Ik zocht voor Instagram namelijk een naam en op mijn thee beker van Blossom Books stond proud book junkie. Ik dacht die naam is vast wel bezet, maar tot mijn verbazing was deze naam nog beschikbaar.

Waar worden de recensies nog meer geplaatst?

De recensies worden niet alleen op mijn blog geplaatst, maar ook op Hebban. Op Instagram wordt een foto geplaatst met de verwijzing naar mijn blog.