Mijn hele leven lang van Emma Anna

Verliefd worden op een vriend dat gebeurd wel vaker, maar wat als hij ook de beste vriend van je vader is? En ook nog eens je leraar? En je hebt alleen met hem zo een speciale klik, maar hij is ook nog eens achttien jaar ouder. Dit overkwam de negentienjarige Lynn, nu vier jaar later kijkt ze terug naar een intense, vurige en liefdevolle relatie. Na het nieuws van haar moeder realiseert Lynn zich dat ze nog niet over hem heen is. Heeft deze liefde nog een kans?

Emma Anna weet in ieder boek weer de personages zo levensecht neer te zetten dat je met ze mee kan leven en je enigszins kan voorstellen wat ze meemaken. Ik geniet er ieder boek weer van als ze het zo neerzet.

Lynn is negentien en smoorverliefd op de beste vriend van haar vader met wie ze een hele bijzondere band heeft. Ze heeft het er in het boek duidelijk moeilijk mee en ook met de reacties erop. Haar manier van ermee omgaan past wel bij de leeftijd. Ik snapte alleen de acties van de man in kwestie soms niet, hij is achttien jaar ouder maar gedroeg zich soms nog als een puber.

Desondanks een heerlijk verhaal en ik kijk uit naar de novelle van dit liefdesverhaal en sowieso naar een volgend boek van Emma.

You might also like

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *