Preppy: Hij zal je vernietigen (King deel 7) van T.M. Frazier

Dre was gewoon een mooie vreemdeling toen Preppy haar voor het eerste redde, maar nu moet hij het weer doen. Alleen is ze niet langer meer een vreemde, maar ze is familie en hij heeft geen idee tegen wie hij het opneemt. Het enige wat hij wilt is dat zijn familie bij elkaar is en dat is de enige aanvaardbare uitkomst. Hoog op de lijst van Preppy om te doen is dus red familie en zoek wraak, zal het hem lukken om zijn familie weer compleet te krijgen?

T.M. Frazier neemt je nog een keer mee in het levensverhaal van Preppy en Dre. De spanning is alleen dit keer een stuk hoger aangezien de lat een stuk hoger is gelegd. Hoewel het een harde wereld is die beschreven wordt zit het verhaal ook vol met diepere lagen en ruwe bolsters en kleine hartjes en ik vind het heerlijk hoe ze dit met ieder deel weer op papier weet te krijgen.

Het laatste deel van Preppy gaat door waar het tweede deel was gestopt. Je zit meteen weer in het verhaal en je kan ook niet stoppen met lezen. Dre en Preppy belanden van de ene in de andere hel en hun toekomst wordt iedere keer onzekerder. Hoe ze hiermee dealen en zich eruit proberen te redden wordt ontzettend mooi beschreven en je gunt beide personages de toekomst die ze heel erg verdienen.

Helaas is het verhaal van Preppy hiermee afgesloten, maar is er nog een volgende personage die zijn verhaal mag doen en dat is de lone wolf Smoke. Deze mysterieuze man is al een paar keer voorbij gekomen en ik ben heel benieuwd naar zijn volledige verhaal.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *