Flirten met de playboy (Flirten met … serie deel 2) van Natasha Madison

Ze denkt dat ze kan ontsnappen en dat ik haar laat gaan … Hij denkt dat hij een vrouw zoals ik aan kan, nou hij moest eens weten. Een man die alles al heeft, heeft maar een ding nodig en dat is verleid worden. Zie hoe ik flirt met de playboy of is het andersom?

Natasha Madison heeft een aangename schrijfstijl die perfect pas voor dit soort romantische verhalen. Je vliegt hierdoor ook wel echt door het boek heen. Helaas had ik net als met het eerste deel dat ik me irriteerde aan de vele herhalingen in beide perspectieven, maar nu kwamen daar de herhalingen uit het eerste boek ook nog er boven op. Dat vind ik het echt wel jammer, want het verhaal had zoveel leuker kunnen zijn.

Kaleigh is het zusje van Lauren die we al in het eerste deel Flirten met de baas hebben leren kennen en nu volgen we haar verhaal. Ze is een lieve tante voor haar nichtje en neefje, maar zelf is ze niet goed in het houden van een relatie met een man. Ze heeft een verleden achter zich waardoor ze soms dingen anders doet. Noah is de beste vriend van Austin en is echt een playboy, maar als hij Kayleigh voor het eerst ziet staan valt hij als een blok voor haar en zal hij er alles aan doen om haar te houden, maar of hij dat ook kan is een tweede. De personages draaien om elkaar heen en dagen elkaar uit, wat zorgt voor leuke en soms ongemakkelijke situaties. Het jammere vind ik dat we al een stukje van hun verhaal hebben kunnen lezen in het eerste deel waardoor je eigenlijk al wist waar dit zou gaan eindigen.

Helaas wist ook dit deel me niet voor de volle honderd procent te laten genieten van het verhaal, maar aan de schrijfstijl van de schrijfster ligt het zeer zeker niet. Ik ben heel benieuwd naar het volgende deel in deze serie en vooral over wie dit dan zal gaan.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *