Flirten met de baas (Flirten met … serie deel 1) van Natasha Madison

Een blik, een aanraking en een nacht. Als we de regels breken zal ons leven nooit meer hetzelfde zijn. Het is dus een goede zaak dat regels worden gemaakt om te verbreken of niet?

Natasha Madison heeft met haar fijne schrijfstijl een leuk verhaal neergezet waar je even een paar uurtjes zoet mee bent. Helaas vond ik wel dat er vele herhalingen in het verhaal zaten doordat je het verhaal door de beide personages leest en hierdoor ook van beide de situatie door hun ogen te zien krijgt. Dit is ook mijn enige minpunt van het verdere leuke verhaal.

We volgen in dit boek Lauren en Austin. Lauren is een alleenstaande moeder die de ballen hoog probeert te houden en weer sinds een lange tijd aan het werk gaat. Haar eerste dag begint al niet goed en ze hoopt dit op kantoor achter zich te kunnen laten. Helaas voor haar is Austin haar nieuwe baas. Austin is een workaholic en de reden dat Lauren haar eerste werkdag niet goed begint, maar ook hij kan haar niet uit zijn hoofd zitten. Wat volgt is een aantrekkings- en afstotingskracht die beide personages niet kunnen ontkennen. De plagerijen die ze uithalen met elkaar beginnen klein, maar worden steeds groter. Hun groei naar elkaar toe wordt goed beschreven en ook de kinderen van Lauren worden goed in het verhaal gezet. Naast Lauren en Austin maken we onder andere ook kennis met de zus van Lauren en de beste vriend van Austin die soms ook een duit in het dakje doen om ze tegen elkaar uit te spelen.  Wat ik leuk vond is dat je ook personages uit haar soulmates serie voorbij ziet komen en dat gaf toch een stukje van herkenning ook al is de rol van hun niet groot.

Ondanks dat ik de herhaling niet zo heel leuk vond ben ik wel heel benieuwd naar het volgende deel en naar het verhaal van de zus van Lauren samen met de beste vriend van Austin.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *