Het ging viraal van Stefanie van Mol

Isla James wangen branden nog van schaamte als ze terugdenkt aan een incident op de universiteit. Naakt uit een raam klimmen en vervolgens gefilmd worden is op zijn zachts gezegd genant, maar dat het viraal ging maakte het nog veel erger. Ze verhuisde naar een andere stad en keek nooit meer achterom.

Op professioneel vlak, als eventmanager, gaat het haar voor de wind en ze maakte een succes van haar bedrijf. Terugkeren naar haar roots staat dus niet hoog op haar bucketlist, maar als haar beste vriendin vraagt om het liefdadigsheidsbal van haar ouders te organiseren geeft ze toe. Ze vreest alleen dat ze moet samenwerken met de man die ze nooit meer wilt zien.

Bryan Hunters grootste fout was om Isla te laten gaan, die noodlottige dag. Hij was toen een domme student, maar nu is hij een veranderd man. Hij zal alles doen om haar terug te winnen. Als ze hem kan vertrouwen, kan ze misschien zelfs wel van hem houden. Zal het hem lukken om haar te overtuigen?

Stefanie van Mol heeft al meerdere titels op haar naam staan dus haar manier van schrijven is niet onbekend voor me. Alle elementen die ik zoek in dit soort verhalen weet ze erin te stoppen van de drama tot de diepere lagen, maar ze wisselt het af met leuke humor tussen de personages.

Isla James heeft na een incident op de universiteit haar roots achter zich gelaten en heeft het gemaakt als eventmanager. Het incident achtervolgt haar nog steeds omdat het viraal is gegaan, maar ze wilt er alles aan doen om het te vergeten hoe moeilijk het ook is. Haar beste vriendin schakelt haar hulp in om het liefdadigsheidsbal van haar familie te organiseren, Isla vreest dat ze moet samenwerken met de persoon die haar zo in het nauw had gedreven. Bryan Hunter heeft maar van een ding spijt en dat is dat hij Isla heeft laten gaan al die jaren geleden. Hij is bereid om alles te doen om haar terug te winnen en haar te overtuigen dat ze hem kan vertrouwen, maar hij moet daarin van goede huizen komen. Isla maakt het hem ook zeker niet makkelijk doordat ze een flinke muur om zich heen heeft opgetrokken als het op hem aankomt. Hun strijd met elkaar is om van te genieten, want beide zijn zo ontzettend koppig. Zij om hem niet te vergeven en hij om haar niet te laten gaan. De aantrekkingskracht knettert flink tussen ze en de spicy scenes zijn daar ook naar.

Ik vond het weer een heerlijk verhaal van Stefanie van Mol en ik kijk er naar uit om haar andere boeken van mijn tbr te gaan lezen.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *