Twisted games (Twisted serie deel 2) van Ana Huang

Rhys Larsen heeft twee regels:

  1. Zijn cliënten te allen tijde beschermen
  2. Nooit emotioneel betrokken raken.

Hij is nog nooit in de verleiding gekomen om van die regels af te wijken, maar dan ontmoet hij Bridget von Ascheberg. Langzaam maar zeker weet ze door de muren heen te breken van de arrogante en onverstoorbare bodyguard. Hij kan het niet langer meer ontkennen, zij is van hem. Zijn prinses. Ze is verboden terrein, maar is alles wat hij ooit heeft gewild.

Prinses Bridget droomt van de vrijheid om haar leven te leiden zoals zij dat wilt, maar dan doet haar broer onverwachts afstand van de troon. Ze wordt gedwongen een liefdeloos, politiek huwelijk aan te gaan en een troon te bestijgen die ze nooit heeft gewild. Haar nieuwe rol valt haar erg zwaar en ze moet haar intense verlangen naar een man die niet kan krijgen voor iedereen verborgen houden. Zal het Bridget lukken om overeind te blijven staan of bezwijkt ze onder de druk?

Ana Huang heeft weer een heerlijk spicy en humorvol verhaal geschreven, maar ook de nodige emotionele momenten erin gestopt. Het is een verhaal wat je gelijk vanaf het begin pakt en je kan er geen genoeg van krijgen. Haar manier van schrijven is zo pakkend en doordat ze niet alleen de aandacht geeft aan het liefdesverhaal, maar ook door alles erom heen is het puur genieten.

Prinses Bridget leeft haar leven in vrijheid en wilt nooit op de troon zitten. Ze wilt de dingen doen zoals het haar uitkomt en niet omdat het moet volgens de verplichtingen. Hierdoor lijkt ze misschien soms hooghartig, maar eigenlijk heeft ze maar een klein hartje. Als haar broer besluit om afstand te doen van de troon veranderd er voor Bridget van alles en moet ze zich aanpassen in een leven dat ze nooit wilde hebben. Haar worstelingen daarmee worden goed beschreven en je krijgt het echt met haar te doen. De gevolgen van de keuze van haar broer zijn ook niet mals, want ze moet hierdoor een liefdeloos en politiek goed huwelijk sluiten. Haar bodyguard Rhys maakt het haar ook niet makkelijk, want ze heeft een intens verlangen naar hem ookal kan ze hem niet uitstaan. Rhys Larsen heeft voor zijn baan bepaalde regels opgesteld en wilt zich daar ten alle tijden aan houden, maar Bridget maakt het hem niet makkelijk. Hij voelt aan alles dat zij zijn prinses is ondanks dat ze verboden terrein is. Doordat het verhaal ook vanuit Rhys wordt verteld, zie je dat hij meer is dan het masker dat hij op zet en laat hij een hele andere kant van zichzelf zien. De dynamiek tussen de personages is goed voelbaar en dit zorgt voor leuke momenten, maar ook zeker voor momenten waar de vonken vanaf vliegen.

Ik heb genoten van dit tweede deel in de Twisted serie en ik kijk er naar uit om het derde deel te gaan lezen. Het is ook zeker leuk om de serie in volgorde te lezen aangezien je op de achtergrond de personages uit het eerdere deel en de volgende delen al een beetje leert kennen.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *