Eeuwig en voor altijd (Bergman broers serie deel 3) van Chloe Liese

Aiden en Freya zijn al jaren samen en gelukkig getrouwd, maar dan loopt Aiden vast in zijn leven en wilt hij er niet over praten. Freya begrijpt niet zo goed wat er gebeurd en waarom hij zo stil en teruggetrokken is. Er gaan maanden voorbij en de groeiende afstand zorgt ervoor dat ook zij zich meer afsluit voor hem. Het koppel staat onder zware druk en moeten samen het perfecte huwelijk van haar ouders vieren, terwijl hun eigen huwelijk op instorten staat. Het ijs tussen het stel smelt niet op deze tropische bestemming. Zal hij het op deze plek met haar durven te bespreken of is het al te laat?

Chloe Liese heeft met haar eigen manier van schrijven een bijzonder verhaal neergezet. Waar het in de meeste verhalen gaat over de eerste liefde tussen personages, belicht ze nu een stel dat al jaren samen is en eigenlijk worstelten met hun huwelijk. De diepgang weet ze ook in dit verhaal goed te brengen en ze raakt je met haar realistische scenario’s. Het verhaal kan namelijk zo uit het dagelijkse leven zijn getrokken.

We volgen in dit derde deel van de Bergman broers het verhaal van zus Freya en haar man Aiden. Het koppel is al jaren gelukkig met elkaar, maar Aiden loopt in zijn leven tegen een muur aan en sluit zich er volledig achter op. De communicatie tussen hun loopt steeds stroever en dat zorgt ervoor dat ook Freya zich steeds meer begint af te sluiten, waardoor er miscommunicatie op miscommunicatie volgt. Beide personages worstelen met de situatie, maar weten niet wat ze ermee moeten doen. Alles wat ze proberen loopt op niks uit. Ze moeten tegenover de familie mooi weer spelen om het huwelijk van haar ouders te vieren, maar de familie voelt nattigheid. Dit zorgt voor mooie en ongemakkelijke momenten, maar laat ook zeker de hechtheid van deze familie zien. Iedereen zorgt voor elkaar en staat voor elkaar in voor en tegenspoed. Freya en Aiden zijn niet het standaard koppeltje wat vaak besproken wordt in dit soort verhalen, maar wat ben ik blij dat Chloe Liese ook deze kant belicht heeft. Het laat zien dat het niet alleen vechten voor de liefde is als je elkaar voor het eerst ontmoet, maar laat ook zien dat je soms nog steeds door moet vechten om de liefde voor elkaar in stand te houden.

Ik hoop heel erg dat dit niet het laatste vertaalde deel van deze serie is en dat we snel weer door kunnen lezen met en over deze familie, want volgens mij valt er nog genoeg te vertellen.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *