Een zomer vol verrassingen van Tessa Bailey

Piper is een verwende influencer en een partygirl. Wanneer een avondje feesten uit de hand is gelopen, besluit haar stiefvader dat het genoeg is geweest en dat ze moet leren wat verantwoordelijkheid is. Hij stuurt haar zonder geld naar een havenstadje om daar de kroeg van haar overleden vader te runnen. In het havenstadje ontmoet ze al snel de stugge visser Brendan. Brendan weet zeker dat de verwende Piper het nog geen week uithoudt in een plek dat zo anders is dan Beverly Hills.

Westport is een klein stadje en ze komt de norse Brendan overal tegen. Ondanks hun verschillende persoonlijkheden is er een sterke aantrekkingskracht tussen de twee. Piper wilt zo snel mogelijk terug naar Los Angeles en zit niet te wachten op een man die soms wekenlang weg is op zee. Maar langzaam aan begint Piper te twijfelen of ze nog wel terug wilt naar LA, want de norse Brendan en het kleine stadje Westport hebben gevoelens bij haar los gemaakt. Zal Piper hieraan toegeven of gaat ze terug naar haar oude leventje?

Tessa Bailey heeft een heerlijk zomers verhaal neergezet, die ik in een ruk heb uitgelezen. Het verhaal wordt realistisch neergezet dat je de sfeer kan voelen en de personages zo voor je ziet staan. Het is een luchtig verhaal, met ook een diepere laag erin die er goed bij past.

Piper is een verwende vrouw, die graag in het middelpunt van de belangstelling wilt staan en eigenlijk geen nee wilt horen. Ze kan het dan ook niet geloven dat haar stiefvader haar naar het kleine havenstadje Westport stuurt. Naarmate het verhaal vordert zie je hoe haar personage zicht ontwikkeld en voel je meer met haar mee. Brendan is een norse man, die een rugzakje met zich meebrengt en die puzzelstukjes worden langzaam aan in het verhaal geplaatst. Beide zijn zo verschillend van elkaar als de dag en de nacht, maar juist dat zorgt voor een heerlijke chemie en mooie realistische situaties.

Ik heb genoten van dit zomerse verhaal en ik kan niet wachten tot het vervolg ook vertaald wordt, want ik ben benieuwd naar hoe het verder gaat met Hannah, het zusje van Piper, want ook zij had een rol in dit boek.

Ik wil Love Books bedanken voor dit recensie-exemplaar.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *