Snap de hint, Dani Brown (Zussen Brown-serie deel 2) van Talia Hibbert

Dannika Brown weet precies wat ze wilt academisch succes en af en toe een kortstondige flirt. Na een pijnlijke break – up doet ze niet meer aan vaste relaties, met welk geslacht dan ook. Dani houdt het liever bij friends with benefits.

Wanneer de knappe en ex-rugbyspeler, genaamd Zafir, Dani redt bij een uit de hand gelopen brandoefening gaat er een video rond van deze heldendaad. De video gaat viral en op het internet worden ze geshipped onder de naam #DrRugBae. De aandacht is goed voor Zafs goede doel, dus hij vraagt Dani of ze een relatie kunnen faken. Dani hoop dat de ‘benefits’ ook zullen komen, maar helaas is Zaf een hopeloze romanticus. En Dani is daar dus echt niet naar op zoek, maar elke nepdate en nachtelijke ontmoeting maken haar meer in de war. Zit er meer in dan alleen een vriendschap met extra’s?

Talia Hibbert heeft weer een heerlijk verhaal neergezet over de middelste van de zusjes Brown. Het is weer gevuld met humor en lekkere sarcastische opmerkingen, maar ook met een serieuzere laag erin wat een stukje rouwverwerking betreft en het accepteren van jezelf.

Dannika ziet na een pijnlijke relatiebreuk, de relaties niet meer zitten en is liever van de vriendschappen met extraatjes en weet dit goed vol te houden, maar dan komt Zafir voorbij en begint haar muur langzaam af te breken. De manier waarmee ze hierom gaat wordt realistisch beschreven en past perfect bij hoe Dannika is. Zafir heeft het ook niet makkelijk gehad en zijn muren zijn ook opgebouwd, maar voor zijn goede doel doet hij alles. Hij heeft een goede persoonlijkheid en het verhaal laat zien dat hij het hart op de juiste plek heeft zitten en geeft je vertrouwen dat het goed komt. De personages zijn net zo verschillend als de dag en de nacht, maar hun aantrekkingskracht is voelbaar en merkbaar voor de mensen om hun heen. Het is leuk om te zien dat Chloe, Redford en Eve ook een opwachting maken in dit verhaal en dat je zo hun lijnen ook nog blijft volgen.

Ik ben ontzettend benieuwd naar het laatste deel over het jongste Brown zusje en ik kan dan ook niet wachten om Word volwassen, Eve Brown te kunnen gaan lezen.

Ik wil uitgeverij Zomer & Keuning bedanken voor dit recensie-exemplaar.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *