Erop of eronder (Poleposition serie deel 2) van Stefanie van Mol

Iris van Vliet:

Iedereen kent mij als de extraverte flirt. Die leeft voor avontuur en kortstondige pleziertjes. Wat echter niemand weet is dat ik een man niet dichtbij laat komen. Ik doe mezelf dapperder voor dan ik eigenlijk ben en dat heb ik altijd al gedaan. Ik had alleen niet verwacht dat hij mij zou doorzien. Vanaf de eerste seconde beheerst hij alles, mijn lichaam en mijn ziel. Hij heeft de leiding en eist de controle en dat sta ik niet toe. Als hij zijn pijlen serieus op mij richt heb ik geen andere keuze dan hem ontvluchten. Maar hoe kan ik dat doen als hij alles in het werk stelt om mij voor zich te winnen?

Finn Winters:

Als regerend F1-wereldkampioen hoor ik me te focussen op het seizoen. Je bent namelijk pas een echte winnaar als je het jaar nadien ook de titel kan verzilveren. Daarom ben ik van plan om mijn playboy bestaan voor de rest van het seizoen vaarwel te zeggen. Of ten minste na nog een avontuurtje. Maar na dat avontuurtje krijg ik de roodharige dame niet meer uit mijn hoofd. Hoe meer ze me duidelijk wilt maken dat ze alleen onenightstands wilt hoe meer ik me afvraag wat er echt in haar omgaat. Ze denkt dat ik net als alle andere haar toneelstuk geloof, maar helaas dat doe ik dus niet. Het enige wat ik nu nog moet doen is haar hart veroveren. Het is erop of eronder voor Finn, gaat het hem lukken?

Stefanie van Mol is weer terug met een steamy verhaal in de F1 wereld en het is weer een genot. Ze weet ze balans goed in het verhaal te houden en je niet meer los te laten.

Iris staat voor iedereen bekend als de extraverte flirt, maar eigenlijk laat ze geen enkele man toe. Niet veel mensen weten dit en dat wilt ze graag zo houden. Ze is een lieve vrouw die voor iedereen klaar staat en dat past goed bij haar. We hebben haar al een beetje leren te kennen als de beste vriendin van Laura uit het eerste deel, maar nu verteld ze dus haar eigen verhaal. Finn kennen we natuurlijk ook al, als de broer van Noah, en de eeuwige playboy, maar als zijn wegen kruizen met Iris veranderd zijn hele karakter en vecht hij ervoor om haar hart te kunnen veroveren. Hij is een man die vecht voor wat hij wilt en daar ook met volle passie voor gaat. Iris lijkt een masker op te hebben voor de buitenwereld en hij prikt er zo doorheen, hierdoor wordt de aantrekkingskracht gelijk vurig zowel qua woordenwisselingen als lichamelijk.

Het enige nadeel aan dit boek(je) is dat hij zo dun is, ik had zo graag nog iets langer bij Iris en Finn willen blijven hangen. Ik ben heel benieuwd naar een volgend boek van deze schrijfster en ik hoop stiekem dat die iets dikker wordt.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *