Cherry Beats (Gods of Rock serie deel 1) van Vicki James

Bon Jovi, Bryan Adams en Presley West zijn mijn favoriete muziekmensen en slechts een van hen is binnen handbereik. De avond dat Presley West ons stadje zou verlaten kwamen al mijn middelbare school fantasieën tot leven. Acht jaar lang had ik zitten piekeren en nu wilt hij me eindelijk. Ik, Tessa Lisbon de barkeeper, ga er verdomd zeker van zijn dat dit de nacht van mijn leven wordt. Nooit je idolen neuken zeggen ze toch? Nou ik deed het en ik deed het goed. Nouja het heeft ervoor gezorgd dat mijn hart verneukt is. Hij gaf me een nacht om hem te overtuigen om te blijven en ik smeekte hem om te gaan. Voor altijd. Maar het ding met rocksterren is, ze doen wat ze willen en wanneer ze dat willen. Presley was terug en overal zag ik zijn gezicht of hoorde ik zijn stem en zijn muziek. Ik had officieel geen manier meer om aan hem te ontsnappen, maar is dat wat ik echt wil?

Vicki James heeft een heerlijke schrijfstijl die de chemie tussen de personages van de bladzijdes af laat spatten, maar het ook een serieuze verhaallijn weet te geven. Ze geeft de personages realistische verhalen, waardoor je makkelijk met ze mee kan voelen.

Tessa Lisbon is een lieve meid met het hart op de goede plek, maar ze is ook onzeker en lange tijd weet je als lezer niet waardoor dit komt en dit wordt langzaam onthuld. Haar karakter maakt een mooie groei mee gedurende het verhaal en dat was mooi om te zien. Presley West staat op het punt om zijn thuisstad Hollings Hill te verlaten en het te gaan maken als muzikant. Hij heeft de looks, de charmes en is een vrouwenverslinder, maar dat blijkt allemaal een masker te zijn. Net als Tessa, maakt ook hij een groei mee en komt ook zijn ware verhaal naar boven. De chemie tussen beide personages spat van de bladzijdes af en de humor tussen hun is leuk. Naast Tessa en Presley maken we ook kennis met de rest van de band en de mensen die belangrijk zijn voor hun. Alle personages hebben zo hun eigen karakters en zorgen voor een compleet verhaal.

Cherry Beats is het eerste deel in de Gods of rock serie en ik ga zeker het volgende deel in deze serie lezen, want ik wil meer van deze schrijfster lezen en over deze band.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *