De dingen die we koesteren (Folsom Renegades serie deel 2.5) van Mariëlle Brouwer

Terwijl ik hier lig wordt ik overspoeld door herinneringen. Mensen zeggen dat hun leven vlak voor hun dood aan hun voorbij flitst, maar ik ga niet dood. In plaats daarvan koester ik mijn herinneringen en misschien wel iets te veel, maar wat maakt het uit. Wil je mijn verhaal begrijpen moet je weten waarom het mooie, blonde meisje verliefd werd op deze koelbloedige moordenaar. Al zie je misschien de herinneringen aan mijn relatie met een vrouw die me liet leven, die mijn hele leven op zijn kop zette en die mijn leven is. Wat voor herinneringen zijn het?

Mariëlle Brouwer heeft met deze kleine novelle echt een mooi inkijk in het leven van Brooks en Jen gegeven en wat hield hij van haar. Brooks gecompliceerd, maar zijn liefde voor Jen is alles.

Dit is een novelle, maar ik raad je zeker aan om dit pas te lezen nadat je de andere boeken hebt gelezen in de serie anders begrijp je niet volledig wat er nu gebeurd of waar dit vandaan komt. Ik ben nu nog nieuwsgieriger naar Brooks dan ik al was.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *