Twisted love (Twisted serie deel 1) van Ana Huang

Alex Volkov is net zo knap als hij ijskoud is. Zijn leven wordt beheerst door een duister trauma en in zijn zoektocht naar wraak gaat niets hem te ver. Als zijn beste vriend voor langere tijd naar het buitenland gaat wordt hij gevraagd om een oogje in het zeil te houden bij zijn jongere zusje. Tegen alle verwachtingen in blijkt Alex niet zo gevoelloos als dat hij dacht.

Ava Chen doet hard haar best om haar lastige jeugd achter zich laten. Ze ziet altijd alles zonnig en positief in. Zelfs als het aankomt op de beste vriend van haar broer. Veel mensen noemen hem een monster, maar Ava weet zeker dat er ergens heel diep in Alex een goede man verstopt zit.

Het is totaal niet de bedoeling dat ze close worden, maar wanneer ze toch verliefd worden brengt dat hun leven in een stroomversnelling. Er komen vele geheimen aan het licht die voor hun beiden alles kapot zou kunnen maken. Kunnen ze de geheimen het hoofd bieden?

Ana Huang heeft een fijne schrijfstijl die goed past bij dit verhaal. Voor in het boek wordt een trigger warning gegeven dat de hoofdpersoon superbezitterig is en een gevaarlijke antiheld. Dit vind ik altijd netjes om te doen, maar voor mij niet geheel noodzakelijk.

Alex is een knappe man die nogal ijskoud overkomt, maar als hij de muren om zich heen los laat komt er een man naar voren die complex is maar zo lief kan zijn voor de mensen om wie hij geeft. Hij zint op wraak en daarin gaat niets hem te ver. Als zijn beste vriend hem vraagt om op zijn jongere zusje Ava te passen dan is Alex daar eerst niet zo heel blij mee. Ava ziet namelijk alles ontzettend positief en zonnig in en is hiermee het tegenovergestelde van Alex. Zij heeft een moeilijke jeugd achter de rug en probeert dit achter zich te laten, maar ze heeft nogal wat trauma’s er aan over gehouden. De personages zijn complex, maar worden menselijk beschreven en beide sluit je ze in je hart. Alex en Ava maken een groei naar elkaar toe maar ook in zichzelf. De spanningen lopen soms hoog op door de dingen die aan het licht komen en de weg is vol met hobbels die ze moeten zien te overwinnen.

Ik heb met volle teugen genoten van dit eerste deel in de Twisted serie en ik kan niet wachten om een volgend boek van Ana Huang of in deze serie op te kunnen pakken.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *