De baas van Vi Keeland

Reese heeft net de voicemail van haar beste vriendin ingesproken dat haar date een ramp is en dat ze zo snel mogelijk teruggebeld wilt worden. Een knappe man die voorbijloopt spreekt haar erop aan dat haar date die list snel door zal hebben. De bemoeial mag dan bijzonder sexy zijn, maar Reese laat hem weten dat ze niet gediend is van zijn advies. De man loopt grijnzend van haar weg in de richting van zijn eigen gezelschap.

Terug aan de tafel, blijft haar saaie date tegen haar praten, maar dan staat die knappe bemoeial met zijn date naast haar tafel. Hij stelt zich voor als Chase Parker en doet zich voor als haar neef. Chase verzint de meest bizarre en hilarische verhalen en Reese doet met hem mee. Zo wordt de date van hell toch een heel stuk leuker.

Na de date gaan ze ieder hun eigen weg en wisselen geen telefoonnummers uit en Reese is er van overtuigd dat ze hem nooit meer zal zien. Totdat ze een maand later met een nieuwe baan begint en de baas is, ja je raad het al Chase Parker. Op welke manier zal dit eindigen?

Vi Keeland heeft een hele fijne schrijfstijl en trekt je zo dit dirty office verhaal in. Haar manier van schrijven is zoals bekend gevuld met leuke lachwekkende stukken, maar ze weet er ook een serieuze twist aan mee te geven.

Reese is een vrouw die hard werkt voor de dingen die ze leuk vind, maar het wordt al snel duidelijk dat er meer achter haar zoektocht naar een nieuwe baan zit. Dit wordt langzaam aan bekend gemaakt doordat er steeds een stukje meer naar buiten komt. Chase is een man die weet wat hij wilt en niet gewend is om een nee te horen. Hij werkt net als Reese hard voor het bedrijf , maar hij heeft ook een verborgen rugzakje en net als bij Reese ontvouwt dit ook langzaam aan. Beide personages hebben de nodige dingen meegemaakt, maar ze vullen elkaar heel erg goed aan. De chemie tussen de beide personages spatten van de bladzijdes af en zorgt voor een knetterend verhaal.

Ik ben benieuwd naar een volgend boek van deze schrijfster, maar iedere keer weet ze me weer te laten genieten van de personages die zich in je hart nestelen.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *