Rock van Kylie Scott

Evelyn Thomas had hele grote plannen voor het vieren van haar eenentwintigste verjaardag, maar wakker worden op een badkamervloer met een gigantische kater was geen plan die er tussen stond. Naast haar ligt een woest aantrekkelijke halfnaakte man met tatoeages en aan haar vinger glinstert een diamanten ring. Kan Evelyn zich herinneren wat ze heeft uitgespookt en wat de gitarist van Stage Dive ermee te maken heeft?

Kylie Scott heeft een vlotte schrijfstijl die je zo het verhaal in trekt. Een verhaal met humor, een lach en een traan, maar bovenal liefde.

Evelyn maakt graag plannen, alleen wat haar overkomt past even niet in de planning. David is de gitarist van Stage Dive en is een man die wel weet wat hij wilt en er ook voor gaat. De situatie die tussen beide ontstaat is grappig, maar ook liefdevol. Door het verhaal heen maken ze een groei mee en is de aantrekkingskracht voelbaar. Niet alleen hun personages zorgen voor leuke situaties maar ook de andere bandleden en andere bijpersonages werken er aan mee.

Dit was een heerlijke kennismaking met de schrijfstijl van Kylie en ik heb genoten van dit eerste deel. Ik kijk uit naar het volgende deel en ben benieuwd naar het verhaal van Mal, die we hierin al een beetje hebben kunnen leren kennen.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *