Lekker niet perfect van Mirjam Aarts

Nina woont al haar hele leven in een klein dorp. Haar relatie wordt op een pijnlijke manier beëindigd en haar ex komt ze op ieder hoek tegen, ook haar baan is ze meer dan zat. Ze besluit alles achter zich te laten en ze vertrekt naar de grote stad. In de Domstad ziet ze haar perfecte leven voor zich: een baan bij een grote uitgeverij, een knappe en avontuurlijke man en een fijn huis in het midden van de stad. Maar alles pakt anders uit dan ze had gedacht, kan ze haar perfecte leven vinden?

Mirjam Aarts heeft een hele fijne schrijfstijl die je meetrekt in het verhaal van Nina en haar perikelen. Het is een debuut, maar eigenlijk heb ik daar niet veel van gemerkt tijdens het lezen van het verhaal.

Nina is alles zat en laat alles achter zich en begint helemaal opnieuw, maar alles wat ze als haar perfecte leven ziet pakt anders uit en dat brengt leuke situaties met zich mee. Het boek bevat korte hoofdstukken, waardoor je snel door het verhaal gaat. De situaties waarin Nina terecht komt kunnen herkenbaar zijn in het echte leven en dat maakt dat je je ook sneller in haar kan inleven.

Ik vond dit een leuk debuut en ben benieuwd naar een volgend verhaal van Mirjam Aarts.

Ik wil Van Driel Publishing bedanken voor dit recensie-exemplaar.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *