Wat weet men van een leven? van Anke Verbraak

Tijdens een vakantie op een camping, krijgt Fee ruzie met haar vriendinnen en loopt ze weg. Ze wordt overvallen door het noodweer en verdwaald. Ze wordt gevonden door Wolf en zijn hond Desi, hoewel Wolf liever op zichzelf is besluit hij haar mee te nemen naar zijn huis. In de twee weken die volgen leert Fee de traumatische gebeurtenis kennen die Wolf heeft gevormd. Tussen haar en Wolf groeit een band waardoor ze beide anders naar zichzelf kijken. Kunnen ze zichzelf hierdoor veranderen?

Anke Verbraak heeft een fijne schrijfstijl die je meeneemt in het verhaal van een getraumatiseerde jongen en een opstandige meid.

Fee is een opstandige meid, die niet helemaal weet wat ze met zichzelf aan moet. Wolf is een getraumatiseerde jongen die een ernstige gebeurtenis heeft meegemaakt die hem heeft gevormd. De band die tussen hun wordt gevormd groeit door het verhaal heen en stiekem hoopte ik op meer. Het verhaal wordt over meerdere dagen beschreven en heeft dan ook als hoofdstuk de titels van de dag waarop je je bevind. Als het verhaal naar het verleden terug gaat dan wordt dit goed aangegeven. Hoewel de hoofdstukken aan de lange kant zijn, vertraagde het verhaal niet.

Ik vond dit een fijne kennismaking met de schrijfstijl van Anke Verbraak en ik wil zeker nog een boek van haar op pakken in de toekomst als ze nog iets in dit genre uit brengt.

Ik wil Godijn Publishing bedanken voor dit recensie-exemplaar.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *