Omdat ik altijd al de jouwe was van Emma Anna

Marly heeft sinds kort een baantje in een bar dankzij haar vriend Kelvin. Het verdient goed ze kan er haar huur mee betalen en enigszins fatsoenlijk eten, maar Kelvin vind dat er iets tegenover moet staan. Tsja wat had ze anders verwacht van een man? Een paar dagen na een vervelende gebeurtenis gaat ze met haar ziel onder haar arm naar een gynaecologenpraktijk. En alsof het niet nog erger kan is haar arts een man.

Als Marly tijdens zijn spreekuur is geweest, blijft ze maar door het hoofd van Robin spoken. Per stom toeval komt hij haar daarna tegen tijdens zijn dagelijkse hardlooprondje in het Central Park. Hij weet zeker dat Marly zich door het leven worstelt en hij wil haar onder zijn hoede nemen. Begrijpelijk genoeg valt zijn aanbod niet in de goede aarde, maar er is een reden waarom Robin zo begaan is met Marly. Alleen Robin blijkt de enige van hen tweeën te zijn die ervan op de hoogte is, zal Robin het haar gaan vertellen?

Emma Anna heeft zich weer bewezen, wat voor romance verhaal ze ook schrijft ze weet je te raken. Dit keer heeft ze een age gap guardian romance ervan gemaakt waarin intense vriendschap, intimiteit, rouwverwerking en het vinden van een warm huis centraal staat. Haar schrijfstijl voelt iedere keer weer als een warm bad en ik baal iedere keer weer dat ik hierdoor zo snel door het boek heen vlieg.

Marly heeft een flinke rugzak bij zich met dingen die ze al in haar leven heeft meegemaakt, dit zorgt ervoor dat ze best wel onzeker is en niet stevig in haar schoenen staat. Als ze een goed betaalt baantje krijgt door haar vriend Kelvin kan ze enigszins normaal leven, maar dan besluit hij dat er iets tegenover moet komen te staan. Marly komt weer terug bij af en moet weer overeind zien te krabbelen. Als ze na een vervelende gebeurtenis bij een gynaecologenpraktijk aanklopt, blijkt de arts die haar helpt een man te zijn. Deze man is Robin hij is een goede zorgzame man die al gauw een beschermingsdrang over haar heeft, maar de reden hiervoor is lange tijd niet duidelijk. Je voelt dat er meer achter zijn redeneringen zit en doordat je het verhaal ook vanuit zijn perspectief leest begrijp je al snel wat er gebeurd is. Ook Robin heeft het nodige meegemaakt en is niet helemaal zeker van zichzelf. Beide personages maken een mooie groei mee en groeien steeds dichter naar elkaar toe. Hun verhaal wordt realistisch beschreven en geeft je een hartverwarmend gevoel.

Hou je van een age gap guardian romance verhaal pak dit verhaal dan ook zeker op. Het is integer, maar zo mooi beschreven. Ik krijg geen genoeg van de boeken van Emma Anna en ik kan ze dan ook iedere keer weer aanraden bij mensen die ook in het Romance/New Adult genre lezen, maar je moet wel houden van taboe onderwerpen want hier besteed ze ook zeker aandacht aan.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *