Kom naar huis van Emma Anna

Hannah krijgt een baan bij het bedrijf waar ze altijd al heeft willen werken. Na een gewelddadige relatie met haar ex is haar zelfvertrouwen ver te zoeken. Maar dan leert ze Luc kennen. Luc heeft alles voor elkaar twee goedlopende bedrijven, genoeg geld en een mooie verloofde. Maar dan wordt hij bedrogen  en realisteert hij zich dat hij niet meer terug wilt naar die wereld. Hannah en Luc vinden elkaar op het moment dat ze het hard nodig hebben, maar kan Luc vechten voor de liefde van een verminkte vrouw als zijn verleden nog een troef heeft om uit te spelen?

Emma Anna had mijn hart al gewonnen met haar boek de gifmengster en met dit boek is ze in mijn lijstje van insta buy auteurs gekomen. Ze heeft een fijne schrijfstijl die een emotioneel verhaal schitterend uitbeeld. Je voelt de emoties van de personages en je kan zo ontzettend met ze meeleven.

Hannah is een vrouw die erg onzeker is door haar gewelddadige ex vriend, hij heeft haar dingen aangepraat die ze zelf is gaan geloven. Ik herkende me zo in Hannah als personage en ik wil haar zo graag een stevige knuffel geven. Luc is een man die alles voor elkaar heeft, totdat het fout loopt en hij Hannah leert kennen. Luc en Hannah twee tegenpolen die zo perfect bij elkaar passen dat je hoopt op het beste.

Het was een emotioneel boek met als kleine trigger warning geweld en (zelf)verminking. Ik kijk uit naar het volgende deel in deze duologie want ik wil weten hoe het afloopt tussen Luc en Hannah.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *