De schuld van Rosemary Hart

Als de kunstzinnige studente Roos per ongeluk duizenden euro’s aan peperdure lingerie vernietigt komt ze zwaar in de problemen. De eigenaren van de erotische winkel hebben wel een heel oneerbaar voorstel om haar ontslag te voorkomen en om haar schuld terug te betalen. Kan Roos weerstand bieden aan het spelletje dat ze met haar spelen? Of geeft niet alleen haar lichaam maar ook haar hart weg?

Rosemary Hart heeft een spannende erotische roman neergezet. Het verhaal zit goed in elkaar en het houdt je aan het lezen, hierdoor heb ik het boek ook in een keer uitgelezen. Het wordt afgewisseld tussen erotische scenes, spanning en de onzekerheden van het hoofdpersonage.

Roos is een meisje die haar baan hard nodig heeft om rond te komen, als ze per ongeluk duizenden euro’s aan peperdure lingerie vernietigt is de kans groot dat ze haar baan verliest. Ze komt dan ook in strijd met zichzelf te staan als de eigenaren van de erotische winkel haar een wel heel oneerbaar voorstel doen om haar baan te behouden en om tegelijkertijd de schuld te kunnen betalen die ze door haar ongelukje heeft gekregen. Roos is in het begin nogal onzeker over van alles, maar dat veranderd al snel. De eigenaren van de winkel zijn twee mannen die een heel imperium hebben opgebouwd en gaan voor wat ze willen. Er zit ook een spannende twist in het verhaal die ik niet aanzag komen, maar die wel voor een draai zorgt in het verhaal.

Dit was mijn eerste boek van Rosemary Hart, maar zeker niet mijn laatste. Ik ben benieuwd naar een volgend boek van deze schrijfster en of die me net zo vast weet te houden als wat dit boek heeft gedaan.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *