Ik durf te wedden… (De uitdagers deel 2) van Ilsa Madden-Mills

Sexy Atleet: Ik durf te wedden…

Penelope Graham: Rot op, quarterback

Het is een totaal onzinnig berichtje, maar Penelope weet gelijk wie “Sexy Atleet” is en dat ze deze weddenschap niet aan moet gaan.

Ryker Voss:

Footballster. En als je het aan hem vraagt Gods gift to woman.

Waar hij om wil wedden? Hij weet dat hij Penelope kan helpen met het winnen van het hart van de man waar ze een oogje op heeft. Zijn plan? Heel simpel jaloezie. Zodra de man in kwestie Penelope ziet zoenen met hem, dan zal hij weten wat hij mist. Klinkt als een prima plan, toch? Maar waarom wilt Ryker Penelope zo graag helpen?

Penelope Graham.

Maagd, liefhebber van sprankelende vampieren en wiskunde. Zijn gezworen vijand.

Penelope weet dat ze Ryker niet moet vertrouwen, maar welke keus heeft ze als ze een date zoekt voor het eindfeest? Wat ze echter niet weet is dat Ryker een geheim heeft en als ze erachter komt zal het haar hart breken. Komt ze achter zijn geheim en krijgt ze haar date?

Ilsa Madden-Mills heeft een heerlijke schrijfstijl die het verhaal luchtig weet te houden op de momenten dat de onderwerpen zwaar worden. Het verhaal wordt door de ogen van beide personages verteld en dit zorgt ervoor dat je ze beide goed leert kennen. Naast de {seksuele} aantrekkingskracht heeft het verhaal ook humor en diepgang.

Penelope is een verlegen meisje die wel weet wat ze wilt, maar nogal onzeker is over van alles. Ze heeft een oogje op iemand, maar durft hem eigenlijk niet aan te spreken. Als Ryker haar aanbied om te helpen weet ze dat ze eigenlijk geen andere keus heeft en gaat ze erin mee. Ryker is een arrogante footballspeler die niet op zijn mondje gevallen is een vele vrouwen kan krijgen, hij is dus echt een tegenpool van de verlegen Penelope. Doordat ze zo verschillen van elkaar komen ze soms in situaties terecht waar ze eigenlijk niet in willen zitten en is hun aantrekkingskracht die ze op elkaar hebben goed voelbaar.

Ik ben heel benieuwd naar een volgende deel in de uitdagers serie, want tot nu toe geniet ik er heel erg van.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *