Het begint met een blik (Redwood Ridge deel 1) van Kelly Moran

Redwood Ridge een schilderachtig stadje in Oregon. Dit is precies de juiste plek voor een nieuw begin wat Avery Stowe hard nodig heeft. Ze heeft een rampzalig huwelijk achter de rug en het is ook goed voor haar autistische dochter Hailey. Er is maar een probleem en dat is de knappe dierenarts Cade O ‘Grady en het laatste wat Avery wil is een nieuwe relatie. Ze weet alleen niet hoelang ze Cade kan weerstaan, vooral niet nu het lijkt alsof de hele stad samenspant om voor Cupido te spelen. Kan Avery Cade weerstaan?

Kelly Moran neemt je met haar aangename schrijfstijl mee naar het rustige stad Redwood Ridge waar iedereen elkaar lijkt te kennen en de dingen die gebeuren al heel snel overal bekend zijn. Ze beschrijft alles goed, waardoor je je ook waant in dit stadje of op een van de andere plekken die benoemt worden.

Avery heeft een rampzalig huwelijk achter de rug en wilt zich nu vooral richten op haar autistische dochtertje Hailey. Ze besluit om te vertrekken naar Redwood Ridge een klein stadje waar ze graag een nieuw begin wilt maken en haar eigen leven weer wilt op pakken. Relaties wilt ze eigenlijk nog even niet, maar dan komt ze Cade tegen en veranderen er een aantal dingen. Cade is de eeuwige vrijgezelle man die iedereen wilt strikken, maar waarbij het niet lukt. Hij is een behulpzame man en hij wijst niet graag mensen af, dit zorgt wel eens voor rare situaties in de dierenartspraktijk waar hij werkt. Als hij Avery tegen komt, laat hij een hele andere kant van zichzelf zien. Als de stad ook nog samen begint te spannen en voor Cupido wilt gaan spelen dan maakt het dat niet makkelijker voor de twee personages. Het dochtertje van Avery is een schat van een meisje en ik vind het heel mooi hoe de schrijfster dit personage beschrijft.

Ik heb ontzettend genoten van dit mooie verhaal en ik heb het met tranen over mijn wangen het boek dichtgeslagen, want het einde raakte me. Ik ben heel benieuwd wie het volgende personage is die mij weer terug kan gaan brengen naar Redwood Ridge want ik voel me erin thuis en ik wil er niet meer weg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *