IJskoud verzet (Boys of winter deel 2) van S.R. Grey

Ijshockeysuperster Nolan Solvenson is de man, zowel op het ijs als eraf. Dat is ten minste wat iedereen denkt. Zijn teamgenoten kloppen altijd bij hem aan voor advies, maar zijn eigen leven krijgt hij tegenwoordig niet op de rails. Hij geeft de schuld aan Lainey Shelburne. Hij kan niet stoppen met denken aan haar, maar is van plan om afstand te houden. Zeker naar de paar opwindende ontmoetingen die ze al hebben gehad. Hij wilt haar in zijn bed en uit zijn hoofd. En daar zet hij alles voor op het spel.

Lainey Shelburne is helemaal klaar met Nolan Solvenson. Hij heeft haar genadeloos gedumpt en in plaats van de trap in zijn b*llen die ze eigenlijk wilde geven schopt ze hem de friend zone in. Hij kan daar voorlopig blijven, want ze zal haar hart niet nog een keer aan hem gaan geven dat kan hij wel vergeten. Of doet ze dat toch wel?

S.R. Grey heeft een hele fijne schrijfstijl waardoor je door het verhaal heen vliegt. Er zitten leuke stukjes in en steamy scenes, maar ik miste de aantrekkingskracht tussen de personages en dat had het verhaal een heel stuk leuker gemaakt als je de spanning tussen hun ook voelde.

Nolan en Lainey hebben we al in het eerste deel leren kennen. Nolan is de beste vriend van Brent en Lainey is het zusje van Aubrey. Nolan staat bekend als de Yoda van het team omdat hij altijd klaar staat met advies voor iedereen, maar zijn eigen leven heeft hij niet meer op orde. Hij geeft de schuld aan Lainey. Ze hebben veel opwindende ontmoetingen met elkaar gehad en dat zorgt er voor dat ze in zijn hoofd zit en dat is waar hij haar eigenlijk niet wilt hebben. Hij heeft een paar dingen in het verleden meegemaakt die nu invloed hebben op de keuzes die hij maakt. Lainey staat er om bekend dat ze een opvliegend karakter heeft en vaak zegt wat ze ook denkt en dat maakt haar een pittige vrouw om mee om te gaan. Ze weet wat ze wilt en dan gaat ze er ook voor, maar Nolan maakt het haar lastig. Naast Lainey en Nolan komen ook nog andere personages voorbij zoals Brent, Aubrey, Benjamin en nog een paar teamleden, maar er komt ook een nieuw personage in het verhaal.

Hoewel ik dit tweede deel niet zo heel leuk vond ben ik wel heel erg benieuwd naar het volgende deel. Hierin speelt Benjamin, “Benny”, de hoofdrol en ik ben wel heel benieuwd naar zijn verhaal.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *