Ik wil met je mee! van Jill Mansell

Als Mimi voor het eerst haar vaders nieuwe huis in de Cotswolds bezoekt, raakt ze verliefd op het dorp en de mensen die er wonen. Met Cal heeft ze meteen een klik: Hij is gastvrij, charismatisch en gewoonweg te knap. Het leven staat op het punt om een aantal onverwachte en schokkende wendingen te nemen. De levenspaden van Mimi en Cal blijven elkaar kruizen, maar wanneer is het voor hun het goede moment?

Jill Mansell heeft een fijne schrijfstijl die je door het verhaal heen laat vliegen en je even laat wanen in het dorpje dat ze beschrijft. Helaas miste ik in dit geval de klik tussen de personages zelf, want ik voelde hem niet echt.

Mimi besluit om voor het eerst op bezoek te gaan naar het nieuwe huis van haar vader en wordt gelijk verliefd op het dorpje en de inwoners van het dorpje. Vooral Cal maakt gelijk een indruk op haar. Cal is heel gastvrij, heeft charmes en is knap. Hij staat voor iedereen klaar en is heel behulpzaam. Alleen het leven van beide personages loopt anders, maar hun paden blijven elkaar kruizen. De personages worden goed beschreven en de aspecten die in het verhaal verwerkt zitten zijn mooi, maar helaas miste ik gewoon iets in het verhaal waardoor het me niet zo wist te raken.

Dit is mijn tweede Jill Mansell boek en ze is op dit moment nog een twijfelschrijfster voor me. Ik ga zeker nog een boek van haar op pakken, want ik blijf toch wel nieuwsgierig naar haar verhalen.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *