This book will make you feel something van Florence Bark

De kracht van vrouwelijke masturbatie is immens. Het maakt goede stofjes, zoals serotine, dopamine en oxytocine, vrij in je hersenen, het helpt je ontdekken wat je fijn vind en het kan je beter laten voelen in je lichaam. Op een eenvoudige en opwindende manier legt seksexpert Florence Bark uit hoe het vrouwelijke lichaam werkt en de vele manieren om ermee te experimenteren. Ze geeft 25 tips om de manier waarom we masturberen te verrijken. Na iedere tip zit een erotisch verhaal waarbij je helemaal zelf kan invullen hoe de personages eruit zien. Precies zoals jij het fijn vindt en dan kan je tijdens het lezen de tips misschien zelf ook uitproberen. Ben jij er klaar voor om de taboe op het vrouwelijke masturberen te doorbreken?

Florence Bark is een seksexpert en dat schemert goed door in dit boek. Ze geeft vele tips waar je tijdens het lezen van het erotische verhaal dat na de tip komt iets mee zou kunnen gaan doen.

Het boek legt de nadruk op de ontdekking van het vrouwelijke lichaam en welke dingen ervoor kunnen zorgen dat het masturberen fijner wordt. Er komen veel verschillende dingen voorbij en de erotische verhalen zijn ook heel divers.

Ik vind het best wel lastig om dit boek goed te kunnen recenseren, aangezien ik normaal geen non-fictie boeken lees. En hoewel ik het zo ervaar zie ik wel in dat dit boek voor sommige vrouwen een eyeopener kan zijn of dat het wel belangrijk is dat dit soort boeken er zijn om de taboe rond dit onderwerp te kunnen doorbreken. De erotische verhalen die na de tips kwamen vond ik goed geschreven en bij ieder verhaal werd aangegeven welke onderwerpen er in voorkwamen, hierdoor weet je ook waar je aan begint en of je het verhaal wel wilt gaan lezen.

Ik wil Uitgeverij Luitingh-Sijthoff bedanken voor dit recensie-exemplaar.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *