Twaalf dagen voor kerst van Jenny Bayliss

Als het op relaties aankomt zegt Kate Turner graag laat maar. Haar woonplaats Blexford zit immers niet vol met datewaardige, leuke mannen. Waarom zou ze eigenlijk een man nodig hebben als ze haar geluk heeft gevonden in haar carrière als ontwerper en daarnaast werkt als bakker voor het café van haar beste jeugdvriend Matt. Haar beste vriendin Laura besluit Kate in te schrijven voor een datingbureau die beloven eenzame singles een match te vinden voor de kerstvakantie begint, maar of dat nu zo een succes is?

Jenny Bayliss heeft een fijne feelgood geschreven met een winterse setting. Het verhaal bevat humor en leuke onvoorspelbare dates, die niet allemaal even succesvol zijn, maar dat maakt het zo leuk om over te lezen.

Kate Turner is vierendertig en heeft alles wat ze wilt behalve dan een man in haar leven en dat vind ze meer dan prima. Alleen haar beste vriendin Laura ziet dat graag anders en besluit om Kate een handje te helpen door haar in te schrijven bij een datingbureau die beloven eenzame singles een match te geven voor de kerstvakantie begint. Kate heeft er eigenlijk niet zo heel veel zin in, maar geeft toch toe en gaat de dates aan. De mannen die ze daarmee ontmoet zijn heel divers en dat zorgt voor leuke, maar soms ook ongemakkelijke situaties. Het verhaal is opgedeeld per date, maar hierdoor worden de hoofdstukken alleen best wel lang en dat is jammer.

Het is een fijne feelgood en ik ben zeker benieuwd naar een volgend boek van Jenny Bayliss.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *