Geef me een kans van Stefanie van Mol

Maxim:

Hoe moeilijk kan het zijn om mijn handen van mijn beste vriendin af te houden? Behoorlijk moeilijk. Het zou makkelijker zijn als haar verloofde haar niet in de steek had gelaten en ik niet stiekem verliefd op haar was geweest. Maar dan stelt ze voor om friends with benefits te worden, mijn arme hart heeft geen schijn van kans meer. Gelukkig ben ik de enige die in deze situatie gekwetst kan worden, of toch niet?

Emma:

‘Ik wil niet met je trouwen’ Deze woorden lieten mijn wereld uiteenspatten en ik dacht hier nooit meer bovenop te komen. Maar een nacht met Maxim veranderde alles. Hij liet me dingen voelen die ik nog nooit gevoeld had. Ik wil meer en dat maakt me doodsbang. Maxim is namelijk niet gewoon een vriend, maar hij is mijn hele leven. We hebben een grens overschreden en nu is er geen weg meer terug. Het enige wat ik nu kan doen is hopen dat ik het niet verpest en de enige belangrijke persoon in mijn leven verlies. Kan Emma zich overeind houden?

Stefanie van Mol neemt je mee in het leven van de kinderen van de bandleden van haar eerdere serie Full Moon en wat voelde het goed om weer terug te zijn bij iedereen. Haar schrijfstijl laat je door het boek heen vliegen en alles om je heen vergeten. Hoewel het voor haar doen een dikker boek is, merk je daar helemaal niks van en kan je met volle teugen genieten van dit heerlijke steamy best friends to lovers verhaal.

Emma haar leven wordt overhoop gegooid als haar verloofde de bom laat droppen dat hij niet met haar wilt gaan trouwen. Alles waar ze zo naar uit had gekeken is weg en ze moet weer van voor af aan beginnen. Gelukkig is daar Maxim, haar beste vriend en eigenlijk haar alles in deze wereld. Ze durft het alleen niet toe te geven, bang dat ze hem ook kwijt raakt. Maxim is de zoon van Camille en Jonathan, hij regelt veel voor de band waardoor je hun ook weer terug ziet in dit verhaal en dat vind ik zo leuk. Maxim is een jongen die weet wat hij wilt en daar ook voor wilt gaan, maar met Emma durft hij zich niet open te stellen, want net als zij is ook hij bang om haar kwijt te raken. Beide personages draaien om elkaar heen en willen geen open kaart met elkaar spelen, maar de chemie tussen deze personages is heerlijk. Het verhaal is liefdevol en bevat humor, maar soms ook momenten met een traan maar alles is in evenwicht.

Ik heb genoten om weer terug te kunnen zijn bij de mensen van Full Moon en ik ben blij dat de kinderen nu ook hun verhaal mogen vertellen, zodat we hopelijk nog lang kunnen blijven genieten van deze heerlijke families want los laten zal ik ze nooit.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *