Lofzang (Salacious Players’ Club serie deel 1) van Sara Cate

Ik was kapotgemaakt door mijn ex. Hij heeft me emotioneel verwaarloosd en me keihard op mijn ziel getrapt. Het enige wat ik wilde was iemand die zei dat ik goed genoeg was. Mijn nieuwe baas ziet me wel. Voor hem maak ik letterlijk een knieval. Hij laat me dingen doen die een echte assistente nooit zou doen. Emerson Grant verteld me dat ik veel meer ben dan gewoon goed. Dat ik zijn aandacht en complimentjes waard ben, maar er zijn miljoenen redenen op te noemen waarom ik bij hem uit de buurt moet blijven. Hij is eigenaar van de Salacious Players’ Club, hij is twee keer zo oud als dat ik ben en hij is de vader van mijn ex… Het grote verschil? Door hem voel ik me gezien, geadoreerd en ik ben de zijne. Ik ben een keurig meisje, maar ik begin keihard te vallen voor de verkeerde man. Emerson Grant weet precies wat hij wil en hij wil mij, maar hoever ben ik bereid te gaan voor zijn aandacht?

Sara Cate heeft een fijne schrijfstijl die je meeneemt in dit age-cap romance verhaal. Haar manier van schrijven zorgt dat je door het boek heen vliegt en geniet van alle personages die ze beschrijft. Er zit humor in het verhaal, maar er komen ook  wat zwaardere onderwerpen voorbij.

Het verhaal wordt afwisselend door Charlie en door Emerson verteld, waardoor je een goed beeld van hun allebei krijgt. Charlie is kapotgemaakt door haar ex terwijl ze alleen maar iemand zocht die haar vertelde dat ze wel goed genoeg was. Deze persoon vind ze in haar nieuwe baas, maar er zijn alleen een paar problemen waarom ze hier niet aan toe mag gaan geven. Hij is twee keer zo oud en hij is de vader van haar ex, maar het voelt zo goed met hem. Emerson is een man die weet wat hij wilt en als hij ergens zijn zinnen op heeft gezet gaat hij er vol voor. Hij weet dat hij Charlie wilt, maar kan hier niet aan toegeven aangezien zijn zoon daar ook bij betrokken is. De aantrekkingskracht tussen de personages is gelijk vanaf hun eerste ontmoeting voelbaar en die wordt alleen maar sterker hoe verder het verhaal vordert. Charlie maakt een groei mee en ontdekt dingen over zichzelf die ze niet voor mogelijk had gehouden en Emerson helpt haar daarbij. De personages hebben heel veel obstakels te overwinnen en dat gaat niet altijd even goed.

Wat was dit een goed eerste deel in deze serie. Ik ben heel erg benieuwd over wie het volgende deel gaat en ik ga die ook zeker lezen.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *