Top secret van Sarina Bowen en Elle Kennedy

LobsterShorts, 21 Atleet, stiekem een wetenschapsgek, verdomd sexy

LobsterShorts: Hier gaan we dan, mijn vriendin wil voor haar verjaardag … een triootje

SinnerThree: Je hebt de juiste app gedownload voor een seksdate.

LobsterShorts: Heb je dit soort dingen al vaker gedaan? Met een andere man?

SinnerThree: Heel vaak. Ik ben een gelijke kansen speler. En jij?

LobsterShorts: (Krekels!)

SinnerThree, 21 Student bedrijfsmanagement, in het geheim een mannelijke danser, verdomd sexy

SinnerThree: Nou, ik ben er toe bereid als jij dat ook bent. Mijn leven is een beetje een puinhoop op dit moment. School, werk familiestress. Oh en ik woon naast de meest vervelende krekel ter wereld. Ik heb de afleiding nodig. Dus weet je het zeker?

LobsterShorts: Ik wil het misschien wel een beetje meer dan ik wil toegeven

SinnerThree: Hey, er is niets mis met het verleggen van je grenzen…

LobsterShorts: Verteld dat maar aan mijn controle freak vader. Hoe dan ook. Wat als deze trio vreemd is?

SinnerThree: Dan is het maar vreemd. Het is niet zo dat we elkaar daarna ooit nog moeten zien, toch? Beloof me gewoon dat je niet verliefd wordt op me.

LobsterShorts: Nu zou dat niet levens veranderend zijn…

Waar gaat dit verder heen?

Dit is een samenwerking tussen twee auteurs die al veel boeken op eigen naam hebben staan, maar wat is deze samenwerking mij goed bevallen. Ik heb al een aantal boeken van zowel Sarina Bowen als van Elle Kennedy gelezen en toch kan ik geen onderscheid maken tussen wie welk stuk heeft geschreven. Ze werken de personages goed uit en letten op de details die ervoor zorgen dat er geen herhaling komt bij het andere personage.

SinnerThree ook wel Luke genoemd is een jonge man wiens leven een beetje een puinhoop is en die er stiekem een baan op na houdt, waarvan hij niet wilt dat mensen er ooit achter gaan komen. De gesprekken met LobsterShorts zorgen ervoor dat hij wat opener kan praten, maar tegen de mensen om hem heen doet hij dat niet zo. LobsterShorts ook wel Keaton genoemd heeft daarin tegen een makkelijker leven op zijn controle freak vader na dan. Hij heeft een leuke vriendin, is populair en heeft genoeg vrienden, maar toch zijn ook voor hem de gesprekken met SinnerThree een manier om zich te uiten. Beide jongens hebben genoeg meegemaakt en komen nader tot elkaar, maar wat als ze erachter komen wie ze in het werkelijke leven zijn. Hun band met elkaar wordt mooi beschreven en ze hebben vele dingen om te overwinnen, maar je merkt wel dat de personages groeien in zichzelf en dingen doen die ze eerst niet voor mogelijk hadden gehouden.

Ik heb genoten van het verhaal van Keaton en Luke en van de samenwerking tussen deze twee auteurs. Ik ben ook heel benieuwd of ze nog meer verhalen samen gaan schrijven, maar een ding is zeker die wil ik sowieso gaan lezen.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *