King of the Causeway (King deel 9.5) van T.M. Frazier

Een orkaan nadert de kust van Florida en een storm broeit in Logan’s Beach. Een mysterieuze nieuwkomer doet een gooi naar de titel King of the Causeway. Hij deinst nergens voor terug in het gevecht voor de titel en de kroon. Als nieuwe vijanden samenspannen met oude rivalen staat er meer op het spel dan alleen de titel, waar King zijn hele leven voor heeft gestreden. Dit kan wel eens de storm zijn die alles vernietigd. Kan King deze storm ook overleven?

T.M. Frazier weet zelfs in een novelle de spanning erin te krijgen en dat vind ik heel knap gedaan. Hierdoor vlieg je alleen nog sneller door dit al zo dunne boekje in vergelijking met de voorgaande delen.

We keren nog een keer terug naar mijn favoriete koppeltje die van af het begin gelijk in mijn hart zijn getrokken namelijk King en Ray. Deze novelle kijkt hoe hun leven er nu aan toe gaat en nog steeds moeten ze de nodige gevechten leveren zowel met de buitenwereld als met hun geestelijke demonen. Voor een novelle zit er heel veel in en is de spanning voelbaar. Het verhaal wordt door zowel King als Ray verteld.

Ik kan niet geloven dat deze serie hiermee klaar is, maar ergens voelt het nog niet helemaal af er hangt nog een bepaalde dreiging in de lucht en ik ben erg nieuwsgierig of we daar ooit iets van te horen gaan krijgen. Deze serie staat zeker op het lijstje om ooit in de toekomst nog een keer gelezen te worden.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *