Nine (King deel 9) van T.M. Frazier

Negen levens. Een kans om haar de zijne te maken. Preppy’s broer staat op het punt om geschiedenis te schrijven en zijn familie trots te maken. Dit is het verhaal van Nine oftewel Kevin Clearwater. Zal Nine zichzelf kunnen bewijzen tegenover iedereen?

T.M. Frazier heeft dit personage pas later aan het verhaal toegevoegd, maar je sluit hem net als alle andere mannen van deze zelfgemaakte familie in je hart. Het is weer een verhaal met een diepere laag en de nodige actie en het laat je niet meer los. Je blijft bladzijde na bladzijde omslaan en dat is echt de kracht van T.M. Frazier, hoe duister ze het soms ook maakt.

Nine is de broer van de geliefde Preppy. Hij is nogal onverwachts bovenwater gekomen en heeft het nodige al meegemaakt in zijn leven, maar nu kan hij zich bewijzen tegenover zijn broer en de rest van de groep. Nine is net als zijn broer een vechter en doorzetter als hij ergens voor wilt gaan. Als er een vrouw op zijn pad komt voelt hij gelijk een beschermingsdrang voor haar, maar waar komt dat vandaan. De vrouw in kwestie is Lenny, zij heeft een flinke geschiedenis achter zich en dat heeft haar getekend. De aantrekkingskracht tussen de twee is als vonken van een heet vuur. Het verhaal wordt zowel door Nine als door Lenny verteld, hierdoor leer je beide personages nog beter kennen. De andere personages zoals King, Bear, Rage en Preppy komen uiteraard ook weer voorbij samen met de vrouwen en de hele groep voelt echt als een familie.

Ik vind het jammer dat ik bijna afscheid van deze personages moet nemen ik had graag nog wat langer van ze willen genieten en ben dan ook heel benieuwd naar waar deel 9.5 overgaat, want loslaten kan ik deze serie nog niet.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *