Onafwendbaar (Soulmates deel 1) van Natasha Madison

Het moment waarop alles veranderde, gebeurde niet op een cliché achtige manier, maar het was meer een nachtmerrie.
Nadat ik mijn man, de liefde van mijn leven sinds middelbare school en de vader van mijn kinderen op heterdaad betrapte terwijl hij de “daad” met een andere vrouw deed was ik klaar met mannen. Ik had alleen niet gerekend op NHL speler Cooper Stone. Hij is prachtig, maar o zo arrogant en toch schopt hij mijn leven en schaatshal ondersteboven. Ik leef voor mijn kinderen, zoals Cooper leeft voor ijshockey. We verschillen als dag en nacht, maar de aantrekkingskracht tussen ons is onafwendbaar of toch niet?

Natasha Madison heeft een fijne schrijfstijl en heeft een erotisch verhaal die ik nog niet eerder heb gelezen en ik was aangenaam verrast door het verhaal.

Parker is een vrouw die door haar man vooral leeft voor haar eigen kinderen en zichzelf hierdoor soms wegcijfert. Cooper leeft voor ijshockey en als hij ergens voor wilt gaan dan gaat hij daar ook volledig voor. Parker en Cooper verschillen ontzettend van elkaar, maar juist hun aantrekkingskracht is mooi om te zien.

Dit is het eerste deel in de Soulmates serie en ik wil zeker nog wel een ander deel lezen in deze reeks of van deze schrijfster.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *