Verwoestende duisternis (Duisternis serie deel 1) van Hannah Hill

Met een allure die kracht en macht uitschreeuwde wist hij de aandacht van iedereen naar zich toe te trekken. In mijn lichaam begonnen de hormonen rond te razen en dat zorgde ervoor dat ik mijn blik niet van zijn knappe uiterlijk af kon halen. Zodra onze ogen elkaar vonden zag ik de duisternis die erin verscholen lag. Het riep zowel angst als lust op.
Na deze intense ontmoeting was ik blij dat hij verdween. Hoe had ik ooit kunnen vermoeden dat hij voor mij terug zou komen om mij de zijne te maken? In de tussenliggende jaren was de aantrekkingskracht er nog steeds, maar mijn angst ook. Een angst die groeide naarmate ik Mason beter leerde kennen. Zijn allesverwoestende duisternis maakt mij blind voor mijn gevoelens die ik voor hem koester. We kunnen elkaar niet vinden in onze onzekerheden, maar ook niet in onze verlangens. Zal deze verwoestende duisternis hun opbreken?

Hannah Hill heeft een dark romance verhaal geschreven die je vanaf de eerste bladzijde in een greep neemt. Je wilt alleen maar doorlezen en de personages zoveel beter leren kennen.

Lauren is een meisje die nogal gesloten leeft, op het moment dat ze echt kan leven komt Mason voorbij en die veranderd alles voor haar. Mason is dominant, duister en ergens ook wel lief. Hij is een complex personage die je graag beter wilt leren kennen want onder al die duisternis moet een man zitten met zijn hart op de juiste plek.

Dit was het eerste deel van de duisternis serie en het einde laat je verlangen naar meer, ik kan dan ook niet wachten om deel twee te gaan lezen.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *