Flirten met de buurman (Flirten met … serie deel 3) van Natasha Madison

Elaihn:

Zwanger thuiskomen van een cruise, dat is niet iets waar een ouder op zit te wachten. Daarom liet ik alles achter en ging voor een nieuwe start in Parijs. Zes jaar later ben ik er klaar voor om terug te keren. Ik was een alleenstaande moeder en het enige wat ik wist van de vader van mijn zoontje was de voornaam Luca en meer hoefde ik ook niet te weten. Het universum had andere ideeën want op mijn tweede dag dat ik terug was dook hij ook op in mijn leven.

Luca:

Ik wilde de zondag niet doorbrengen op het welkom thuis feestje van de dochter van mijn baas, maar ik wordt van mijn sokken geblazen als ik oog in oog kom te staan met het meisje waar ik tijdens de cruise van zes jaar geleden mee heb geflirt. Als ik kijk naar de jongen die naast haar staat, kijk ik in een paar ogen die identiek zijn aan de mijne. Hij is mijn zoon. Als blijkt dat we naast elkaar wonen proberen we samen voor hem te zorgen. Dat zou makkelijk moeten zijn als de aantrekkingskracht tussen ons er niet nog steeds was. Zes jaar lang achtervolgde ze me in mijn dromen. De eerste keer liet ik haar gaan, maar nu wil ik haar de mijne maken voor altijd. Zal het me ook lukken?

Dit is het derde en laatste deel in de Flirten met … serie en ik vond dit op zich wel weer een leuk verhaal. De manier van schrijven van Natasha Madison zorgt ervoor dat je niet anders kan doen dan bladzijde naar bladzijde om slaan, maar voor mijn gevoel ontbrak er toch iets.

Elaihn gaat op vakantie met een cruise en komt er zwanger van terug, ze besluit om het kindje te houden en omdat geen enkele ouder erop zit te wachten vertrekt ze naar Parijs. Ze wilt daar een nieuwe start maken, maar naar zes jaar besluit ze dat het tijd is om terug naar huis te gaan. Bij thuiskomst heeft haar vader een welkom thuis feestje geregeld en daar komt ze oog in oog te staan met Luca. De man waarvan ze alleen de naam wist en de vader van haar zoontje. Luca is haar al sinds de cruise niet vergeten en is dan ook verrast om haar daar te zien, maar de verbazing is groter als hij kijkt in de ogen van het jongetje naast haar. De cruise heeft nog een verrassing voor hem in petto gehad. Ze besluiten om samen voor hun zoontje te gaan zorgen en je zou zeggen dat het makkelijk moet zijn, maar hun aantrekkingskracht speelt nog steeds een grote rol. De band die tussen de personages ontstaat wordt mooi beschreven en je ziet de groei in de personages die gedurende het verhaal ontstaat. Het is niet altijd even makkelijk voor ze en door kleine dingen loopt het ook niet helemaal zoals ze het in gedachten hadden, maar ze blijven ervoor gaan.

Dit was een leuk derde deel en als extraatje zat er nog een korte novelle in dit boek genaamd Flirten met mijn ex. Hierin volg je het verhaal van John en Dani die je in de eerste twee boeken ook geregeld tegen bent gekomen. Deel 1 en 2 wisten mijn hart niet te veroveren, maar met deel drie is het toch nog goed gekomen. Ik ben heel benieuwd naar een volgend boek van deze schrijfster.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *