Kies voor mij (Full Moon deel 1) van Stefanie van Mol

Jonathan wordt voor de keuze gesteld familie of muziek, hij kiest voor de muziek en vertrekt. Camille en haar vriendin Karen gaan naar een rockconcert van Full Moon. Camille heeft maar een missie waarom ze daarheen wilt. Volbrengt Camille haar missie of wordt ze afgeleid?

Stefanie van Mol heeft een fijne schrijfstijl een heeft met dit boek een goede start van een serie neergezet.

Camille is eigenlijk een huismus, maar maakt een uitzondering voor haar missie om naar een rockconcert te gaan. Haar keuze zorgt ervoor dat haar wereld op zijn kop komt te staan. Jonathan is volledig voor zijn passie muziek gegaan, maar die zwartharige dame die in zijn armen viel kan hij niet vergeten. Hij is een jongen die ergens voor gaat als hij echt iets wilt.
Het verhaal wordt verteld vanuit zowel het perspectief van Camille als van Jonathan waardoor het verhaal goed vanuit beide personages wordt belicht, met af een toe een herhaling die niet storend is. Doordat je van beide een inkijkje krijgt in hun gedachtes begrijp je de keuzes die gemaakt worden en voel je de connectie met beide personages.

Ik kijk er naar uit om erachter te komen waar het verhaal van Camille en Jonathan naar toe gaat want er zat een cliffhanger op het einde.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *