Wie is Adam Westerman? van Henk Hardeman

Als Adam bijkomt in het ziekenhuis weet hij niet wat er is gebeurd. Zijn zus Lotte geeft hem raadselachtige hints en zijn vader zwijgt liever. Harm helpt Adam bij de zoektocht naar de waarheid. Een bezoek aan de flat en herdenkingspagina op facebook roepen herinneringen op, maar die kan Adam onmogelijk hebben. Van wie zijn deze herinneringen en wie is Adam?

Henk Hardeman voert je mee in een raadselachtige YA-thriller die je op het puntje van je stoel laat zitten en door het verhaal heentrekt, omdat je niet kan stoppen met lezen.

Het verhaal wordt door de ogen van Adam verteld waardoor je een goed beeld van hem kan krijgen in de zoektocht naar de waarheid. Je bent als lezer net zo aan het puzzelen en dingen aan het proberen te ontdekken, want ergens klopt er iets niet. Het verhaal zit vol met wendingen, waardoor je soms op het verkeerde spoor wordt gezet en je alle puzzelstukjes weer bij elkaar moet leggen.

Dit verhaal is aan te raden aan lezers die houden van dit soort mysterieuze thrillers die je niet meer loslaat voor het boek uit is.

Ik wil Best of YA Books bedanken voor dit recensie-exemplaar.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *