Verlangende duisternis (Duisternis serie deel 2) van Hannah Hill

Ik ben meengenomen naar Masons domein en daar ontdekte ik hoeveel erger mijn situatie nog kon worden. De hindernissen die we al hadden genomen, bleken kinderspel in vergelijking met wat ons nu te wachten staat.
Masons duisternis verlangde meer van me dan ik had gegeven en ik kon er niet aan ontsnappen. Mason wist in zijn overtuiging van onze connectie mijn diepste gevoelens bloot te leggen, maar helaas bleven ze onbeantwoord.
Hij schroomde niet om mij eraan te helpen herinneren wat mijn plek was in zijn wereld. Een wereld waarin liefde niet bestond en waarin ik als zijn bezit geen stem had. Hiermee begonnen de twijfels bij mij de overhand te nemen of hij mij nog lief had zoals ik deed.
We belandden op een kruispunt en de richting waarin we opgaan kan een keerpunt of ons einde zijn. Geven ze gehoor aan de verlangende duisternis?

Hannah Hill heeft een mooi tweede deel in de duisternis serie neergezet, waarbij in het gehele verhaal er maar een vraag door mijn hoofd ging hoe komt dit nog goed?

Lauren en Mason hebben in deel een al de nodige hindernissen moeten nemen en ook in dit boek moeten ze hindernissen overwinnen. De aantrekkingskracht tussen beide personages is zo ontzettend goed beschreven ook de momenten waarbij ze bij elkaar het bloed onder de nagels vandaan trekken ik geniet daar zo ontzettend van. De personages die ernaast een rol spelen zorgen voor een luchtigheid in hun intense relatie en dat zorgt voor een fijne balans.

Deel twee was weer geweldig en door de cliffhanger verlang je alleen maar naar deel drie in deze serie.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *