Foodtruck Fiësta van Saskia M.N. Oudshoorn

Bertina, Tinus voor vrienden, besluit een sabbatical te nemen. Nadat de liefde over was is ze gevlucht in haar studie en nu is het klaar. Via Marktplaats koopt ze een foodtruck, maar het blijkt een beetje een miskoop te zijn als ze na een paar kilometer stil komt te staan. Ze kent wel iemand die haar kan helpen, maar dat is haar eerste grote liefde en ex Mats. Beide zitten niet op elkaar te wachten, maar ze besluiten een deal te maken. Zij maakt de zakelijke website voor Mats in orde en hij maakt haar foodtruck. In de zes jaar tijd dat ze elkaar uit het oog zijn verloren is er veel veranderd, maar het voelt al snel weer vertrouwd. Hebben ze elkaar eigenlijk wel losgelaten zes jaar geleden?

Saskia M.N. Oudshoorn heeft een fijne schrijfstijl die mij eigenlijk helemaal liet vergeten dat dit drie korte bij elkaar gebundelde novelles zijn, waar ik eigenlijk niet zo van ben.

In deze novelles volgen we Bertina die een pauze nodig heeft en halsoverkop besluit om een foodtruck te kopen, hierdoor komt ze in diverse situaties terecht die ongemakkelijk aan kunnen voelen. Het verhaal zit goed in elkaar en de personages worden goed uitgewerkt, ik heb genoten van de humor die in het verhaal verwerkt zit. De situaties worden levensecht beschreven en je ziet het als een film voor je afspelen.

Dit was mijn eerste kennismaking met de schrijfstijl van Saskia M.N. Oudshoorn, maar ik wil meer.

Ik wil uitgeverij Zomer & Keuning bedanken voor dit recensie-exemplaar en dat ik mee mocht doen met de blogbom.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *