Verterende duisternis (Duisternis serie deel 3) van Hannah Hill

Ik heb mijn hart en ziel aan Mason overgeleverd, dit maakt me kwetsbaarder dan ooit. Door mijn overtuiging dat Mason net zoveel van mij hield als ik van hem, vond ik de kracht om door te gaan met strijden voor onze toekomst.
Ik ben vastberaden om hem te overtuigen van zijn liefde voor mij. Daarbij ga ik geen uitdaging uit de weg. Ik trotseerde niet alleen hem en zijn verterende duisternis maar ook mijn eigen angsten.
Niet meer in staat om verder te kijken dan mijn eigen verlangen, ging ik de grenzen van Mason opzoeken. Ik dreef hem daardoor tot het uiterste.
De rollen werden omgedraaid en maakte dat ik Mason moest overtuigen van mijn liefde voor hem. De vraag was alleen of het al niet te laat was. Kunnen ze door deze verterende duisternis heen?

Hannah Hill is nog niet klaar met de relatie tussen Lauren en Mason en voegt verterende duisternis aan deze serie toe.

Als je denkt dat Lauren en Mason alles hebben gehad vergis je je daarin. De strijd die hun iedere dag met en tegen elkaar voeren is nog lang niet klaar en bereikt wederom meerdere dieptepunten, maar je ziet de ontwikkelingen terug komen dat de dieptepunten niet langer overheersend meer zijn. Ze vinden een balans in hun situatie en weten wanneer ze elkaar even los moeten laten. De dynamiek wordt met iedere bladzijde sterker en de relaties met de andere bijpersonages worden ook steeds dieper en op de proef gesteld. Ik geniet van de banden die ontwikkelen tussen Bryan en de broer van Mason en de beveiliger Andrew.

Ik kijk ontzettend uit naar het laatste deel van deze spannende serie en ben benieuwd wat de climax gaat worden.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *