Verlichte duisternis (Duisternis serie deel 4) van Hannah Hill

Mijn liefde voor Mason is oneindig. We zijn twee delen van een geheel dat verbonden hoort te zijn en laat dat nou net zijn wat ik kreeg. Iedere dag was beter dan de dag ervoor en ik dacht niet gelukkiger te kunnen zijn.
Verblind door mijn liefde voor Mason negeerde ik de scheuren die ons geluk overschaduwde. De impact ervan was niet te verzachten.
De kloof tussen ons was nog nooit zo groot geweest. We werden beiden gedwongen alles te geven om te redden wat niet te redden viel. We vonden licht in de duisternis en onze liefde was zo diepgeworteld om dit dieptepunt te overstijgen. We zijn er sterker dan ooit uitgekomen en niets kan ons meer deren.
Niet wetende hoe verkeerd deze gedachte is. Op een onverwachts moment komt de grootste beproeving ooit. Een beproeving wat ons einde kan zijn. Of zien wij het licht in de verlichte duisternis?

Hannah Hill neemt je nog een keer mee in het liefdesverhaal van Mason en Lauren en wederom is de spanning aanwezig. Ze laat je iedere keer maar weer op het puntje van je stoel zitten en net zolang doorlezen tot het boek uit is.

Mason en Lauren zijn eindelijk tot de conclusie gekomen dat ze gelukkig zijn en durven zich daar ook voor open te stellen. Maar het lijkt wel alsof het lot hun het niet gunt, want wederom gebeurd er weer iets wat hun geluk op de proef stelt en dit keer gaat het verder dan de hindernissen die ze al hebben gehad.

Ik heb genoten van deze Dark romance serie en stiekem hoop ik op boeken over Andrew, Bryan en Tao & Oliver want ook van hun heb ik genoten deze gehele serie. De hele “familie” is geweldig en heb ik in mijn hart gesloten. Ik kijk hoe dan ook uit naar een volgend boek van deze schrijfster, want haar boeken zijn verslavend tot aan de laatste pagina.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *