Heersers van Vuurwacht van Ralph Bunschoten

In Vuurwacht is een strijd om de heerschappij gaande. Na een lange tijd van vrede wordt deze verstoord door een gruwelijke moord. De oorlog lijkt onvermijdelijk de heersers zijn corrupt en de dreiging vanuit de duistere rijken neemt toe.

Arthys Baltho een sterke en krachtige strijder is een afstammeling van de goden. Samen met zijn metgezellen Figor en Tansea doet hij een poging om de vrede te herstellen. Nieuwe bondgenoten worden gevonden en vele vijanden liggen op de loer. Zal het Arthys en zijn bondgenoten het lukken om de vrede te herstellen en het kwaad te verslaan?

Ralph Bunschoten heeft een fijne schrijfstijl die je meetrekt in een duister fantasy verhaal. Hoewel ik in het begin wat moeite had om in het verhaal te komen ging het daarna veel sneller.

Arthys en zijn bondgenoten vormen een interessante club. Allemaal zijn ze verschillend en iedereen heeft zijn eigen motieven om mee te doen. Naarmate het verhaal vordert veranderd de dynamiek in de club en worden geheimen blootgelegd die beter verborgen hadden kunnen blijven.

Ben je iemand die houdt van fantasy verhalen met een duistere rand dan is dit zeker een aanrader voor jou.

Ik wil Godijn Publishing bedanken voor dit recensie-exemplaar.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *