Blijf bij mij van Emma Anna

Hoewel Hannah haar hart is gebroken krabbelt ze langzaam aan weer op. Ze heeft een nieuwe baan, nieuwe vrienden en probeert haar verleden een plek te geven, Luc staat op het punt om vader te worden en is getrouwd, maar niets van dat alles maakt hem gelukkig, Zijn relatie, zijn gezondheid en zijn gemoedstoestand zijn een puinhoop en de oorzaak? Hannah. Hannah is alles wat hij wilt en nodig heeft, maar is dat andersom net zo?

Emma Anna heeft wederom weer een verhaal neergezet waar je doorheen vliegt. Ik hou zo ontzettend veel van deze fijne schrijfstijl en de emotionele verhalen die ze weet te maken.

Luc en Hannah hebben allebei hun problemen waar ze mee om moeten gaan, maar er is een ding wat voor hun zeker is. Ze horen bij elkaar alleen het leven heeft hun andere kanten opgestuurd. Ik vind de aantrekkingskracht tussen deze twee personages heerlijk en beide zorgen ze goed voor elkaar. De andere personages die je in het vorige deel voorbij kwamen komen ook nu weer aanbod en zorgen voor goede verhaalontwikkelingen.

Deze duologie zal ik niet snel vergeten en zal ik zeker nog een keer willen lezen.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *