Onvoorspelbaar van Lois Blommestein

Een poging tot het oprollen van een pooiersnetwerk loopt gruwelijk mis. Rechercheur Frany raakt daarbij levensgevaarlijk gewond en de daders zijn belust op wraak. Frany’s dochter Kaylee heeft typisch onbezonnen tiener gedrag en is hierdoor niet moeilijk om, om de tuin te leiden. Zal het de politie lukken om Kaylee uit handen van de pooiers te redden of komt de hulp te laat?

Lois Blommestein schuwt heftige onderwerpen in haar thrillers niet en in dit boek staat een pooiernetwerk centraal en hun werkwijze hoe ze aan meisjes komen en wat ze daarmee doen wordt beeldend beschreven, hierdoor vond ik het verhaal erg heftig om te lezen.

Kaylee is een typische tiener die graag haar eigen leven wilt leiden en haar eigen beslissingen wilt maken, maar dan gaat het fout. De situatie waarin ze terecht komt is heftig en ook de impact op haar omgeving wordt beschreven. De personages die langskomen worden goed beschreven, zodat je een duidelijk beeld van ze kan vormen. Het boek heeft me de rillingen bezorgd en ik moest hem echt een paar keer wegleggen, omdat het me teveel werd. De hoofdstukken zijn kort en spannend, hierdoor leest het boek vlot weg.

Dit was mijn tweede thriller van deze schrijfster en ik kan ze aanraden aan mensen die heftige situaties en beschrijvingen niet schuwen.

Ik wil Lois Blommestein bedanken voor dit recensie-exemplaar.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *