Antwoorden in de schemering (Schemeringen serie deel 3) van Hannah Hill

Lola Dromen blijken illusies, nachtmerries worden waarheid en hoe hard ik het ook probeer niets lijkt het te kunnen stoppen. Manuels demonen klauwen zich een weg naar buiten, waardoor ik voor een beproeving kom te staan waarvan ik niet weet of ik die aan kan. Een ding is zeker ondanks de extra dimensie in mijn diepste dieptepunt, geef ik het niet op. Zolang mijn longen zuurstof opnemen, mijn bloed door mijn hart pompt en mijn geeft me niet in de steek laat, blijf ik vechten. Vechten voor het geluk dat Mano en ik samen verdienen.

Manuel Dreigende wolken trekken zich boven ons samen. De onontkoombare verduistering biedt geen enkele ontsnapping. Toch weet ik dat ik elke storm kan bedwingen met Lola aan mijn zijde. De vrouw die het licht in mijn donkere leven heeft gebracht en liefde in mijn koude hart. Het versterkt mij zo dat het zelfs mijn eigen mentale en fysieke kracht te boven gaat. Er is slechts een nadeel, het maakt me ook kwetsbaarder dan ooit. Dat wordt bevestigd als een onbekende vijand er alles aan doet om de reden van mijn bestaan van me te ontnemen. Zal het ook lukken?

Hannah Hill laat je met hoe verder je in de serie komt verder op het puntje van je stoel zitten. Zo ontzettend spannend weet ze het telkens weer te maken, denk je eindelijk dat de personages in rustiger vaarwater komen te zitten gebeurd er wel iets anders ergs. Haar manier van schrijven is zo ontzettend verslavend dat je niet kan stoppen met lezen en jezelf vervloekt als je bij het einde van het boek bent.

Lola en Manuel hebben al vele heuvels samen weten te overwinnen en hun krachtige liefde wordt iedere keer steeds sterker door alles wat al op hun pad is gekomen. De demonen van Manuel beginnen steeds meer naar buiten te komen, maar wat de oorzaak ervan is komt nog niet naar buiten. Hun relatie is al met vele hoge bergen en hele diepe dalen in aanraking gekomen, maar ook in dit deel hebben ze het ergste nog niet gehad. Er blijkt iemand te zijn die het op Lola heeft gemunt en er alles aan lijkt te doen om haar uit te schakelen. Het verhaal zit vol met spanning en met vele diepgaande relatieontwikkeling. Niets is wat het lijkt en de reis naar een gelukkig einde in deze ongewone liefde is nog niet ten einde.

Wederom eindigt dit deel weer met een cliffhanger en ik ben zo blij dat ik het vierde en laatste deel ook tot mijn beschikking had, want je wilt echt gewoon in een keer door kunnen lezen. Deze serie en de personages beginnen steeds meer onder mijn huid te kruipen en ik vrees voor wat er nog komen gaat, maar ik weet dat alles op zijn pootjes terecht gaat komen.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *