Nu of nooit van Jora Bakker

Katie verloor haar vriend tijdens een auto ongeluk. Drie jaar later probeert ze langzaam haar leven weer op te pakken door afleiding te zoeken in het werk en haar favoriete band Wild Things. Haar beste vriendin Liza weet kaartjes te regelen voor een exclusieve album release party van deze band. Samen gaan ze er heen en voor Katie wordt het een avond die haar leven gaat veranderen.

Jora Bakker heeft een fijne schrijfstijl waardoor je door het boek heen vliegt. Het enige wat me opviel is dat er regelmatig zinnen eindigde met een uitroepteken, het stoorde me verder niet in het verhaal maar het was wel opvallend.

Katie is een vrouw die na het verlies van haar vriend langzaam weer terug gaat naar het normale leven. In het verhaal is ze soms wat terughoudend uit schuldgevoel van haar vriend en dat wordt goed weergegeven.

Het boek had van mij nog wel dikker gemogen, zodat er misschien in sommige situaties wat meer dingen uitgewerkt konden worden. Voor een debuut is het een mooie start en ik kijk uit naar een volgend verhaal van deze schrijfster.

Ik wil Jora Bakker bedanken voor dit recensie-exemplaark wil Jora Bakker bedanken voor dit recensie-exemplaar.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *