Neem mij mee van Sarra Manning

Margot en Will ontmoeten elkaar bij het plaatselijke asiel, waar ze door misverstanden dezelfde hond komen adopteren. De schuwe maar lieve Blossom heeft hun harten veroverd en geen van beide is van plan om van de adoptie af te zien. Ze besluiten de hond samen te adopteren, de ene week is Blossom bij Margot en de andere week bij Will. Op zich geen probleem, maar Margot en Will kunnen elkaar niet uitstaan. Dat ze elkaar niet uit kunnen staan heeft effect op Blossom en voor hun hond doen ze alles, zelfs netjes met elkaar om gaan. Wanneer ze niet meer op elkaar vitten ontdekken ze al snel dat er toch wel veel leuke dingen aan elkaar te vinden zijn, zit er meer in dan alleen een gezamenlijke hond?

Sarra Menning heeft een vlotte en toegankelijke schrijfstijl, die je meeneemt in een feelgood waarmee je hard kan lachen, maar die ook wat zwaardere thema’s aanstipt.

Margot en Will zijn elkaars tegenpolen, waar Margot alles eruit flapt is Will wat terughoudend. Beide hebben een nare tijd achter de rug en in Blossom vinden ze de oplossing. Het verhaal wordt door de ogen van Margot en Will verteld, waardoor je een goede inkijk krijgt in hun personage. Blossom zorgt voor lachwekkende situaties, maar ook voor situaties waarin je, je hart vasthoudt. Het boek heeft korte hoofdstukken, waardoor je er snel doorheen gaat.

Dit was mijn eerste boek van Sarra Menning, maar ik ga zeker nog meer boeken van haar lezen. Hou je van een fijne feelgood waarin de liefde voor een hond grotendeels centraal staat, zoek dan niet verder en lees dit boek.

Ik wil uitgeverij de Fontein bedanken voor dit recensie-exemplaar.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *