Meest begeerde CEO (Miljardairs van Manhattan deel 2) van Annika Martin

Wanneer Lizzie de opdracht krijgt om een telefonische wekservice te regelen voor de CEO van het bedrijf, neemt ze die aan zo moeilijk kan het toch niet zijn? Het blijkt onmogelijk, geen enkele wekservice wilt nog voor hem werken. Ze zijn het norse karakter van Theo, de CEO, helemaal beu. Lizzie wilt en mag haar baan niet kwijtraken, dus besluit ze om de telefoontjes in het geheim zelf te plegen. Elke dag om 4.30 uur belt ze hem hoogstpersoonlijk uit bed, maar op dat tijdstip is ze zelf niet op haar best. Maar op de een of andere manier werkt het tussen ze en de gesprekken zijn steamy, hot en wild. Elk in hun eigen bed vertellen ze elkaar hun geheimen, maar het grootste geheim voor Theo is wie die persoon van de wekservice is. Lizzie doet er alles aan om ervoor te zorgen dat hij daar niet achter komt en Theo doet er juist alles aan om het wel te weten te komen. Wie trekt aan het kortste eind?

Annika Martin heeft een fijne schrijfstijl die me weer heeft kunnen laten lachen om de droge humor die ze tussen de personages tot stand weet te brengen, maar ze wist me ook te raken door de personages zo realistisch neer te zetten.

Lizzie is een vrouw die er alles aan wilt doen om haar baan te behouden, omdat ze een geheim met zich meedraagt. Theo is een norse man, die zeker is van zichzelf maar ook hij heeft een achtergrond. Beide personages hebben zo hun eigen problemen en zijn heel verschillend van elkaar, maar dat maakt juist dat de aantrekkingskracht tussen hun zo goed van kracht komt. Ik vond het ook leuk om Henry en Vicky uit meeste begeerde miljardair voorbij te zien komen.

Ik kijk ontzettend uit naar een volgend deel in deze Miljardairs van Manhattan serie en ik verwacht dat ook dat deel weer een heerlijk humorvol en steamy verhaal is.

Ik wil April books bedanken voor dit recensie-exemplaar.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *